Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC M7 Ίσως Κυκλοφορήσει Με Την Ονομασία HTC One

HTC M7 Render top

Παρόλο της χαμηλές πωλήσεις, η HTC φαίνεται ότι δεν προτίθεται να παύσει την σειρά One. Την φήμη αυτή ήρθε να ενισχύσει το tweet του αξιόπιστου σε θέματα για κινητά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν Evleaks, και σύμφωνα με αυτό η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας δεν θα λέγεται M7 αλλά HTC One. Βέβαια αυτή είναι μία απόφαση που ίσως προκαλέσει σύγχυση γιατί η HTC έχει ήδη κάποια κινητά με αυτή την ονομασία (One X, S και V). Επίσης κανένα από τα προαναφερθέντα κινητά δεν ξεχώρισε στις πωλήσεις και ο Ταιβανέζικος κολοσσός ελπίζει η νέα της ναυαρχίδα να την βοηθήσει να κοντράρει στα ίσια την Samsung και LG. Και το νέο όνομα ίσως βοηθήσει σε αυτήν τη προσπάθεια.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: