Το HTC One Mini Επιβεβαιώθηκε Από Μετρήσεις

Το HTC One Mini Επιβεβαιώθηκε Από Μετρήσεις

HTC One back

Στο Tech Community έχουμε γράψει πολλές φορές για το HTC One Mini και αυτή τη φορά είμαστε σίγουροι πως υπάρχει, καθώς επιβεβαιώθηκε από ένα benchmark site — το GFXBench.

Όπως φαίνεται, κάποιος που έχει πρόσβαση στα κινητά της HTC δοκίμασε το μοντέλο M4 που είναι η κωδική ονομασία του Mini (M7 είναι του One) και ανέβασε τις μετρήσεις στο GFXBench, όπου και πλέον έχει καταχωρηθεί σαν μοντέλο. Η σελίδα επιβεβαιώνει ότι Mini έχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 στα 1,4GHz με 2GB RAM, Adreno 305 γραφικά, 4,3-ίντσες οθόνη ανάλυσης 1280 x 720 στα 342ppi και 16GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτα microSD. Η κάμερα είναι 4-megapixel τεχνολογίας UltraPixel και έχει BoomSound στερεοφωνικά ηχεία με ενσωματωμένο ενισχυτή στο μπροστινό μέρος για υπέροχο ήχο. Τρέχει το Android 4.2.2 Jelly Bean OS με Sense 5.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μπορούν να θεωρηθούν καινούργια αφού διέρρευσαν νωρίτερα, όμως τώρα είμαστε πιο σίγουροι πως είναι αυτά. Στην περίπτωση της τιμής και της διαθεσιμότητας, θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο τις έχουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.