Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HTC Sense 4.0 Έρχεται Με Δωρεάν 50GB Στο Dropbox

Θυμάσαι τη συνεργασία που είχε κάνει η HTC με την Dropbox; Τελικά απέδωσε καρπούς!

Η HTC θα παρουσιάσει μια νέα σειρά smartphones στην MWC 2012 τον επόμενο μήνα. Αυτές οι νέες συσκευές αναμένεται να έρθουν με την τελευταία έκδοση του περιβάλλον εργασίας της HTC, το HTC Sense 4.0. Το HTC Sense 4.0 θα περιλαμβάνει διάφορα νέα χαρακτηριστικά όπως του ανανεωμένου task switcher και οθόνης κλειδώματος. Μέσα σε αυτά είναι και τα δωρεάν 50GB της αποθήκευσης στο Dropbox.

Η είδηση ​​προέρχεται από τα παιδιά στο Pocket Now, που έχουν προφανώς δει το νέο HTC Sense 4.0, και με και την ένταξη Dropbox θα περιλαμβάνονται και κάποια νέα χαρακτηριστικά για αυτό.

Το HTC Sense 4.0 θα έρθει με τα νέα HTC smartphones όπως είπαμε στην αρχή, αλλά είναι άγνωστο ποια τωρινά μοντέλα θα το υποδεχθούν. Και πότε φυσικά.

Μπορείς να μπεις εδώ αν ενδιαφέρεσαι και να διαβάσεις τη παρουσίαση του Sense 4.0 από το Pocket Now.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: