Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iFixit Έκανε Τeardown Τα Nexus 7 2 Και Chromecast

iFixit Nexus 7 2 & Chromecast

Πόσο σπαστικό θα μπορούσε να ήταν άμα αγόραζες ένα ολοκαίνουριο Nexus 7 2 και να χάλαγε κάτι… Αλλά τα παιδιά στο iFixit μας απέδειξαν ότι δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να το ανοίξεις και να το φτιάξεις, μιας και το βαθμολόγησαν με 7/10, κάτι που δείχνει ότι είναι εύκολα επισκευάσιμο.

Μέσα στη συσκευή βρήκαν ότι ο επεξεργαστής που κάνει τη δουλειά πρόκειται για τον Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064-1AA με τέσσερις Krait 300 πυρήνες χρονισμένους στα 1,5GHz. Επάνω στη μητρική βρήκαν επίσης τη RAM που είναι 4 chips Elpida 512MB, το SK Hynix 16GB eMMC που είναι το τσιπάκι του αποθηκευτικού χώρου, ένα τσιπάκι Wi-Fi a/b/g/b και με Bluetooth 4.0 από την Qualcomm. Η μπαταρία των 3.8V 3,950mAh ήταν δύσκολο να ξεκολλήσει.

Όμως μαζί με το Nexus 7 2ης γενιάς η Google ανακοίνωσε και το Chromecast. Έτσι άνοιξαν και αυτό. Σε αυτό βρήκαν το Marvell DE3005-A1 chipset (με δύο πυρήνες στα 1,2GHz) με 512MB DDR3 RAM χαμηλής κατανάλωσης, 2GB flash μνήμη, Wi-Fi b/g/n και Bluetooth 3.0. Όλα αυτά είναι επάνω σε μία πλακετούλα και δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα.

Μπορείς να δεις το teardown του Nexus 7 2 εδώ και του Chromecast εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: