Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS Επαληθεύει Τη Μεγαλύτερη Οθόνη Στο Επόμενο iPhone;

Κάθε εταιρία είναι λογικό να δοκιμάζει το λογισμικό πριν την παρουσίαση ενός προϊόντος, και έτσι η Apple για το επόμενο iPhone!

Κατά διαστήματα έχουμε δει σχεδόν όλα τα μέρη του επόμενου iPhone 6ης γενιάς, και πρόσφατα πλήρως συναρμολογημένο. Έτσι είναι σχεδόν σίγουρο ότι το iPhone 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 4 ίντσες, και για αυτό το λογισμικό πρέπει να ανταποκρίνεται στις διαστάσεις.

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, στις προηγούμενες εκδόσεις του iOS, αν μεγαλώναμε τις διαστάσεις ανάμεσα στα εικονίδια απλά θα υπήρχε μεγαλύτερος χώρος, ενώ με το iOS 6 προστίθεται μία ακόμα, 5η γραμμή με εφαρμογές.

Η αποκάλυψη έγινε από το 9to5Mac, απλά πειράζοντας λίγο το πρόγραμμα της Apple για ανάπτυξη εφαρμογών, Xcode, ώστε να εμφανίζει μεγαλύτερη ανάλυση (640 x 1136). Ακολουθεί και μία μεγαλύτερη εικόνα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: