Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone Έγινε 6 Ετών

iPhone 4S black cam TC

Σαν σήμερα, πριν 6 χρόνια, έγινε μια μεγάλη ανατροπή στην κινητή τηλεφωνία, προς το καλύτερο. Σαν σήμερα 6 χρόνια πριν, η Apple ανακοίνωσε το iPhone, την πιο πετυχημένη συσκευή που κυκλοφόρησε ποτέ. Και όπως θα ήτανε λογικό, με το πέρασμα του χρόνου έλαβε σημαντικές αναβαθμίσεις στο σύστημα. Τότε κυκλοφορούσε με 3,5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 320 x 480 με 165ppi, μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 412Mhz με 128MB RAM και με πίσω κάμερα της τάξης των 2-megapixel.

Από εκείνο το μοντέλο έλειπαν πολλά, όπως το 3G, GPS, MMS και φλας για την πίσω κάμερα. Και μιας που αναφέραμε την κάμερα, τότε δεν υπήρχε η αυτόματη εστίαση. Έχουν αλλάξει τόσα πολλά τα 6 αυτά χρόνια που άμα κυκλοφορούσε το πρωτο μοντέλο τώρα θα θεωρούνταν κινητό υπερβολικά χαμηλών επιδόσεων. Επίσης τότε το μοντέλο των 4GB κυκλοφορούσε στην τιμή των 499$ και έχοντας την ΑΤ&Τ να αφαιρεί 200$ από την τιμή, κόστιζε 299$ και τα 8GB να κοστίζουν 399$, και όλα αυτά με δέσμευση συμβολαίου 2 ετών.

Το τελευταίο μοντέλο φέτος είναι το iPhone 5 και για πρώτη φορά αυξήσανε το μέγεθος της οθόνης στις 4-ίντσες, πληρώντας όλα τα απαραίτητα σε ένα τωρινό smartphone. Η Apple δεν δείχνει τόσο πρωτοπόρα όσο έδειχνε 6 χρόνια πριν, διότι όλα όσα βρίσκονται στο τωρινό iPhone μπορεί να τα βρει κανένας σε ένα μεσαίας τάξης Android ή Windows Phone κινητό.

Τέλως πάντων, ευχόμαστε στο iPhone χρόνια του πολλά ως Tech Community.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: