Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το IPHONE Κυκλοφόρησε Στην Βραζιλία Και Η Apple Δεν Μπορεί Να Κάνει Κάτι Για Αυτό

Gradiente IPHONE

Αν τύχει να πας στην Βραζιλία τότε θα δεις στα καταστήματα να κυκλοφορεί κανονικότατα ένα κινητό με την ονομασία IPHONE, όμως τρέχει Android δεν έχει καμιά σχέση την Apple. Το κινητό αυτό έχει οθόνη 3.7 ιντσών, δύο κάμερες, δύο κάρτες SIM και τρέχει το Android 2.3.7. Η κατασκευάστρια εταιρία είναι η Gradiente.

Παρόλο που δεν έχει κάτι εντυπωσιακό όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενδιαφέρον έχει η ονομασία και το γεγονός ότι η Apple που κυκλοφορεί το ‘αυθεντικό’ iPhone, δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως για να σταματήσει την κυκλοφορία του και να βάλει και άλλα λεφτά στα ταμία της. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Η Βραζιλιάνικη εταιρία Gradiente έκανε αίτηση για να λάβει το εμπορικό σήμα IPHONE το 2000, πολύ πριν απ’ ότι εμφανιστεί το διάσημο κινητό. Έτσι οι Βραζιλιάνοι σκέφτηκαν να φτιάξουν αυτό το smartphone.

Το Gradiente IPHONE κοστίζει $285.00 χωρίς συμβόλαιο και αν το όνομά του επηρεάσει τις πωλήσεις του θα το δούμε αργότερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: