Το iPhone 5 Θεωρείται Το Πιο Μισητό Smartphone, Το Galaxy S4 Το Πιο Αγαπημένο

iPhone 5 hands-on

Το iPhone 5 της Apple μπορεί να είναι το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone στον κόσμο, αλλά μία νέα μελέτη δείχνει ότι είναι, επίσης, το «πιο μισητό”. Το The Daily Mail μας δείχνει μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Βρετανικό πρακτορείο We Are Social που ανέλυσαν τις απόψεις του κόσμου από Twitter, blogs και forums μετά τα λανσαρίσματα των iPhone 5, Galaxy S4, Lumia 920 και BlackBerry Z10.

Μετά τον εντοπισμό των απαντήσεων και συγκρίνοντας κάθε μία από τις τέσσερις συσκευές, η εταιρεία διαπίστωσε ότι το 20% που συζητούσε για το iPhone 5 ήταν για παράπονα. Το 18% για το BlackBerry Z10 και το 15% για το Nokia Lumia 920. Μόλις το 11% παραπονέθηκε για το Galaxy S4, κάτι που έκανε την We Are Social να πάρει την απόφαση ότι το S4 είναι το πιο αγαπημένο κινητό της αγοράς.

Μεταξύ των κορυφαίων παραπόνων σχετικά με το iPhone 5 της Apple ήταν η έλλειψη της καινοτομίας, η αλλαγή του παλιού βύσματος των 30-pin στο νέο Lightning, η κακή ποιότητα των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε κάποια νέα iPhone, και φυσικά οι κακοί Χάρτες της Apple.

Η We Are Social επίσης σημείωσε πως το iPhone 5 ήταν η πιο πολυσυζητημένη κυκλοφορία smartphone. Η εταιρία βρήκε 1,7 εκατ. συζητήσεις σε κοινωνικά δίκτυα μόλις βγήκε στα μαγαζιά, σε σύγκριση με τις 300,000 αναφορές στο BlackBerry Z10, 140,000 αναφορές στο Galaxy S4 και μόλις 45,000 για το Lumia 920.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.