Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone 5 Τραβάει Τον Ήλιο Μωβ, Αφήνει Το Lumia 920 Χωρίς Ανταγωνισμό

Η κάμερα του νέου iPhone όχι μόνο δεν είναι καλύτερη από του 4S, αλλά χειρότερη, αφού φωτογραφίζει τον ήλιο μωβ, κάτι που είναι φυσιολογικό σύμφωνα με την Apple!

Φωτογραφίζοντας με το iPhone 5 τον ήλιο ή οποιοδήποτε άλλο έντονο φως ‘εμφανίζεται’ ένα μωβ πέπλο σε αυτά, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε. Μάλιστα έγιναν και κάποιες δοκιμές που δημοσιεύτηκαν στο Mashable (βλ. τη παραπάνω εικόνα) και αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτού του προβλήματος.

Ένας αναγνώστης του Gizmodo επικοινώνησε με την Apple η οποία τους είπε ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό! Ακολουθεί η απάντηση:

Αγαπητέ Matt,

Οι μηχανικοί μας μόλις μου έδωσαν αυτή την πληροφοροία και προτείνουμε να κρατάτε μακριά την κάμερα από πηγή έντονου φωτός όταν τραβάτε φωτογραφίες. Η μωβ λάμψη στην εικόνα που μας έστειλες θεωρείται φυσιολογική συμπεριφορά στη κάμερα του iPhone 5.

Κάποιοι ειδικοί στις κάμερες αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται στο γυαλί από κρύσταλλο ζαφειρίου που καλύπτει τον φακό. Όπως και να χει, αυτό μάλλον δεν πρόκειται να λυθεί με ενημέρωση λογισμικού και το Lumia 920 της Nokia έμεινε πάλι χωρίς ανταγωνισμό…

Ακολουθούν μερικά δείγματα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: