Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone 5S Θα Έρθει Με 128GB Χωρητικότητα Και… Χρυσό Χρώμα

Gold iPhone 5S leak

Φήμες που κυκλοφορούν τη διάρκεια των τελευταίων ημερών λένε ότι η Apple σχεδιάζει να εισάγει και μια τρίτη επιλογή χρώματος με το λανσάρισμα του iPhone 5S. Τώρα, υποτιθέμενες εικόνες δείχνουν το περίβλημα από το επόμενης γενιάς smartphone της Apple σε χρυσό, και δημοσιεύθηκαν από το γαλλικό blog MacBoutic. Ενώ η αυθεντικότητα της συσκευής που απεικονίζεται είναι άγνωστη, το περίβλημα και τα εσωτερικά σημάδια μοιάζουν με τις προηγούμενες διαρροές και έτσι πιστεύεται ότι είναι αυθεντικές οι εικόνες.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 5S κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 10 Σεπτεμβρίου, και η συσκευή λέγεται ότι διαθέτει ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή, αναβαθμισμένη κάμερα με διπλό LED flash και αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος.

Το 5S επίσης φέρεται να συνοδεύεται από το μεσαίας κατηγορίας smartphone iPhone 5C με μέτρια χαρακτηριστικά, πέντε χρώματα και σώμα από πλαστικό.

Αρκετές εικόνες που διέρρευσαν από το υποτιθέμενο χρυσό περίβλημα του iPhone 5S μπορείς να δεις και παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: