Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone 5S Θα Έρθει Με Retina 2 Οθόνη;

iPhone 5 hands-on

Η Apple σύντομα θα ανακοινώσει το iPhone έκτης γενιάς και για να εντυπωσιάσει σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά λένε τώρα πως θα έχει καλύτερη οθόνη. Το iPhone 5 έχει ήδη καλή οθόνη με 326 ppi και σήμερα έχουμε αναφορές από το WeiPhone που ισχυρίζονται πως το iPhone 5S θα έχει οθόνη με διπλάσιο αριθμών pixel από τη τωρινή Retina, κάτι που ίσως να ονομάζεται Retina 2.

According to sources, iPhone 5S (or iPhone 6) or to have a more narrow screen frame, is now preparing, will ship in September. In addition, the product also has a screen 1.5 million pixels, compared to nearly 730,000 iPhone 5 the number of pixels, if not the screen size continues to increase, the resolution will be greatly improved.

Όπως αναφέρει και η πηγή, ο αριθμός των pixel στο iPhone 5 φτάνει σχεδόν τα 730,000 ενώ στο νέο φημολογείται πως είναι σχεδόν 1,5 εκατομμύριο! Επιπλέον αναφέρει πως θα έχει μικρότερο περιθώριο η οθόνη και επιβεβαιώνει ότι θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: