Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone 5S Θα Έχει NFC και Αισθητήρα Δακτυλικών Αποτυπωμάτων

iPhone 5 hands-on

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 5S μέσα στο καλοκαίρι, ένα smartphone παρόμοιο με το τωρινό iPhone, αλλά με βελτιώσεις στο υλικό. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν γρηγότερο επεξεργαστή και περισσότερη RAM. Παρόλα αυτά ο σχεδιασμός θα είναι ο ίδιος και ίσως έχει μερικές μικρές αλλαγές που περνάνε απαρατήρητες. Σύμφωνα με τις νέες φήμες όμως η Αμερικάνικη εταιρία φαίνεται ότι θα ενσωματώσει στη μητρική ένα NFC τσιπ για γρηγότερη εκτέλεση εντολών χωρίς καν πλοήγηση σε μενού. Αυτό το χαρακτηριστικό το διαθέτουν ήδη Android, BlackBerry και Windows Phone smartphones αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα στο κινητό της Apple. Τέλος, σύμφωνα με άλλη πηγή, θα υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για περισσότερη ασφάλεια. Μέχρι τώρα δεν έχουμε αναφορές για τέτοια τσιπς, αλλά θα θέλαμε πολύ να τα δούμε στη πράξη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: