Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone 5S Καθυστερεί Λόγω Μεγαλύτερης Οθόνης;

iPhone 5 hands-on

Μια νέα φήμη κυκλοφορεί και υποστηρίζει ότι η Apple θα καθυστερήσει την παρουσίασης της επόμενης γενιάς iPhone 5S. Η φήμη ξεκίνησε από μια δημοσίευση της Commercial Times, η οποία ισχυρίζεται ότι η επόμενη γενιά του iPhone θα καθυστερήσει μέχρι το τέλος του έτους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καθυστέρηση γίνεται για να επιτρέψει στην Apple να χωρέσει στη συσκευή μία μεγαλύτερη, 4,3-ιντσών, Retina οθόνη. Επίσης αναφέρει ότι αρχικά η Apple είχε θέσει σαν ημερομηνία παρουσίασης του 5S τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, όμως το άλλαξε. Η Apple είναι γνωστή για την ασφάλεια στα προιόντα της και έτσι δεν έχει, και ούτε πρόκειται, σχολιάσει αυτές τις φήμες. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: