Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iStorm Γίνεται 2 Ετών Και Το Γιορτάζει Με Δώρα

Το κατάστημα iStorm με Apple προϊόντα έγινε 2 ετών και το γιορτάζει με πλούσια δώρα – 2 δωροεπιταγές 500€ σε 2 τυχερούς!

Δύο ετών γίνεται στις 2 Σεπτεμβρίου το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple που άνοιξε στην Αθήνα, έχοντας διανύσει δύο επιτυχημένα και δημιουργικά χρόνια και έχοντας πλέον δύο καταστήματα – στο κέντρο της Αθήνας και στον άξονα της Λεωφ. Κηφισού- που αποτελούν σημείο αναφοράς για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που προσφέρουν.

Το iStorm γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του, προσφέροντας στους πελάτες και τους φίλους του για ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Δύο (2) δωροεπιταγές των €500 είναι τα μεγάλα δώρα που περιμένουν 2 τυχερούς, για να αποκτήσουν το αγαπημένο τους iPad, iPhone ή Mac. Κάθε ένας μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευκαιρίες να κερδίσει τις δωροεπιταγές, είτε παίζοντας στο Διαγωνισμό του iStorm στη σελίδα του στο facebook (www.facebook.com/my.istorm), και προσκαλώντας τους φίλους του, είτε κάνοντας τις αγορές του σε ένα από τα δύο καταστήματα. Πέρα από τους δύο υπερ-τυχερούς, βέβαια, όλοι κερδίζουν τον Αύγουστο στο iStorm. Κάθε αγορά, κάθε πελάτη που θα επισκεφτεί τα καταστήματα, συνοδεύεται από ένα εκπτωτικό κουπόνι 15%, για αγορά αξεσουάρ τρίτων τον Σεπτέμβριο, ώστε το Φθινόπωρο να βρει τους πάντες ανανεωμένους και επίκαιρους. Τέλος την παραμονή των γενεθλίων, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, εκτός όλων των άλλων, 20 τυχεροί που θα επισκεφτούν για τις αγορές τους τα καταστήματα θα κερδίσουν δώρα, ενώ τα μέλη του iClub, θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα προνόμια ενός Special Member’s Day.

Τα καταστήματα iStorm, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, δίπλα στην ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού (με δωρεάν parking) λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 9 με 9 καθημερινά, και 9 με 6 και 9 με 8 το κατάστημα στο Κολωνάκι και στο River West αντίστοιχα το Σάββατο. Οι συμμετοχές στις κληρώσεις ισχύουν μέχρι την 1/9/2012 τα μεσάνυχτα, ενώ οι όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στο www.istorm.gr και στη σελίδα του iStorm στο Facebook.

Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: