Το LG Nexus 4 Εμφανίστηκε Ξανά, Επαληθεύτηκαν Τα Χαρακτηριστικά Του

Δεν είναι κρυφό ότι η LG κατασκευάζει το επόμενο Nexus για τη Google, και θα το δούμε σε εκδήλωση την ίδια μέρα με αυτήν του Windows Phone 8 στις 29/10. Όμως έχουμε από τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το evleaks που στο παρελθόν αποκάλυψε τα νέα Lumia 920 και 820 πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους, επιβεβαίωσε και τα χαρακτηριστικά του LG Nexus 4. Έχουμε και λέμε: Το κινητό έχει κωδική ονομασία E960 και διαθέτει 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1280×768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz (APQ8064), 8 megapixel κάμερα, 1.3 megapixel εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 2100mAh. Το πάχος του κινητού είναι 9.1 χιλιοστά με βάρος 139 γραμμάρια. Τρέχει το Android 4.1 Jelly Bean MR1 αλλά ίσως η Google ανακοινώσει το 4.2 και η αναβάθμιση έρθει τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

Σε ότι αφορά τη χωρητικότητα, θα έρθει σε δύο εκδόσεις με 8 και 16GB, αλλά όπως όλα τα Nexus, έτσι και αυτό, δεν έχει υποδοχή για κάρτες microSD. Ίσως όμως οι αγοραστές λάβουν δωρεάν GB για αποθήκευση στην υπηρεσία Google Drive, όπως γίνεται και σε αυτούς που θα πάρουν το νέο Chromebook.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.