Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Lumia 1020 Σε Νέα Χρώματα Και Λεπτομέρειες Για Την Κάμερα Του

Lumia 1020

Όπως είναι λογικό, πριν την επίσημη παρουσίαση του Lumia 1020 αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για αυτό. Αυτήν τη φορά βλέπουμε το Lumia 1020 στα 3 βασικά χρώματα που θα κυκλοφορήσει και αυτά είναι, το κίτρινο που ποζάρει πρώτο-πρώτο, το άσπρο και το μαύρο.

Για την εκπληκτική 41-megapixel κάμερα μάθαμε ότι θα έχει οπτικό σταθεροποιητή (OIS) όπως το 920. Θα έχει και έναν F/2.2 φακό και το Xenon flash που θα κάνει την κάμερα του κινητού απίστευτα καλή.

Η Nokia όμως δεν θα βάλει μια κάμερα 41-megapixel απλά για να πει ότι την έβαλε, αλλά θα προσθέσει και το κατάλληλο λογισμικό που θα βοηθήσει τον χρήστη. Το λογισμικό θα λέγεται “Smart Camera Pro” και θα αφήνει τους χρήστες να αλλάζουν το ISO, την ισορροπία του λευκού, χειροκίνητη εστίαση και την ταχύτητα κλείστρου.

Σημαντικό επίσης είναι ότι θα έχει 2GB RAM για να μπορεί το κινητό να τραβάει πολλές φωτογραφίες μαζί. Το πότε θα κυκλοφορήσει το κινητό δεν έχει γίνει γνωστό άλλα όπως και τα πιο πολλά κινητά, ίσως θα ξεκινήσει να πωλείται έναν μήνα μετά την παρουσιασή του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: