Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Lumia 520 Απέκτησε Το Μεγαλύτερο Μερίδιο Στην Αγορά Των Windows Phone

AdDuplex WP8 Share Aug

Η AdDuplex δημοσίευσε την μηναία αναφορά της για την αγορά των Windows Phone ρίχνοντας φως στην αγορά αυτή με νούμερα. Αν θυμάστε, το ίδιο πρακτορείο δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία τον περασμένο μήνα και έστεψε το Nokia Lumia 520 ως η πιο δημοφιλής συσκευή με Windows Phone παίρνοντας τη θέση από το Lumia 920.

Η ίδια αναφορά επίσης αποκάλυψε ότι το Lumia 520, το οικονομικότερο smartphone της Nokia αυτή τη στιγμή στην αγορά με Windows Phone 8, έχει μερίδιο 27%, κάνοντάς το το smartphone των Φιλανδών με τις περισσότερες πωλήσεις – στην Ελλάδα η τιμή του ξεκινάει από τα 159,82€. To 920 ακολουθάει το 520 με μερίδιο 17%, και πιο μετά είναι το Lumia 620 με μερίδιο 14% και τιμή από 168,87€ στην Ελλάδα.

Κινητά με ‘μεγάλο’ μερίδιο από άλλες εταιρίες με Windows Phone 8 είναι τα 8X με 6% μερίδιο και Ativ S με 2% των HTC και Samsung αντίστοιχα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος προτιμάει τα οικονομικά κινητά, και έτσι η Nokia πρέπει να επικτρωθεί σε αυτά ώστε να βγάλει τη συνέχεια του 520 με καλύτερα χαρακτηριστικά και περισσότερη διαφήμιση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: