Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το MacBook Pro Είναι Το Πιο Αξιόπιστο Windows PC

Soluto Best PCs 2013

Να κάτι που πρέπει να ντροπιάσει τις εταιρίες που συνεργάζονται με τη Microsoft: Το πιο αξιόπιστο Windows PC στο κόσμο δεν είναι καν σχεδιασμένο για τα Windows. Μία εταιρία λογισμικού για βελτίωση του PC, η Soluto, χρησιμοποίησε δεδομένα από τη “μεγάλη” βάση δεδομένων της για να μετρήσει και να βρει τα 10 πιο αξιόπιστα PC σχετικά με μία έρευνα που έκανε. Η έρευνα έβγαλε το 13-ιντσο Retina MacBook Pro με το Boot Camp εγκατεστημένο ως το κορυφαίο στη λίστα. Άλλοι αξιόπιστοι υπολογιστές περιλαμβάνουν τους Acer Aspire E1-571, Dell XPS 13, Dell Vostro 3560, Acer Aspire V3-771, ακόμη και το 15-ιντσο Retina MacBook Pro της Apple. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπό όψη, τότε, οι Apple υπολογιστές αντιπροσωπεύουν το 33% από τα έξι πιο αξιόπιστα Windows PC στον κόσμο, ενώ υπολογιστές από άλλες τεράστιες κατασκευάστριες εταιρίες δεν μπόρεσαν να μπουν στη λίστα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: