Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Mega Απέκτησε 1,000,000 Εγγεγραμμένους Χρήστες Στο Πρώτο 24ωρο

Η υπηρεσία παροχής διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης Mega, έκανε χθες το βράδυ το ντεμπούτο του κάνοντας 250,000 εγγεγραμμένους χρήστες μέσα σε λίγη ώρα, και τώρα, μέσα σε ένα 24ωρο συγκέντρωσε το ενα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες. Τα εντυπωσιακά αυτά στατιστικά αποκαλύφθηκαν από τον ιδρυτή, Kim Dotcom σε ένα πλούσιο πάρτι εγκαινίων για την πλατφόρμα αποθήκευσης στη Νέα Ζηλανδία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ειναι ευχαριστημένος με αυτή τη πρώιμη ορμή, ο Dotcom, δήλωσε “κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει”.  Επιπλέον, τόνισε ότι το Mega χτίστηκε από το μηδέν μετά το κλείσιμο του Megaupload από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, διότι η εν λόγω πρώην ιστοσελίδα του Dotcom που με τα λεγόμενα της δικαιοσύνης ήταν μια “διεθνής οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση” που επέτρεπε πειρατεία σε μεγάλη κλίμακα. Οι δύο διαδικτυακές υπηρεσίες έχουν λίγο έως καθόλου κοινό κώδικα μεταξύ τους. “Έχουμε ελέγξει κάθε pixel για να βεβαιωθείτε ότι είναι γραμμένο από την αρχή μέχρι ώστε να τηρεί πιστά το νόμο,” τονίζει ο κ. Dotcom.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος παραμένει εμφανώς απογοητευμένος με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τις ενέργειές της. “Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών μας αλλοιώθηκε, επικοινωνίες τέθηκαν εκτός λειτουργίας, και η ελευθερία του λόγου δέχθηκε επίθεση.” Οι ιδιοκτήτες περιεχομένου, με όσα ισχυρίζεται ο Dotcom, είχε χειριστεί τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας ως όπλο για να συγκρατήσουν την καινοτομία. “Δεν έχει σημασία πόσου πολιτικούς απειλείτε, δεν έχει σημασία πόσο πολλά  SOPA βάζετε μαζί τε χρήματά στο Κογκρέσο, δεν θα πετύχετε με τις προσπάθειές σας να πάρετε τον έλεγχο του διαδικτύου μας.” Με τις εγγραφές του Mega να μην δείχνει κανένα αρνητικό σημάδι, μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε αν θα έχει την ίδια τύχη με τον προκάτοχό του. Έχοντας ονομάσει την σελίδα “The Privacy Company” ελπίζουμε πως η ονομασία δεν θα είναι μια απλή βιτρίνα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: