Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Mega Ξεκίνησε Τη Λειτουργία Του, 100,000 Χρήστες Σε Λίγα Λεπτά

Mega

O Kim Dotcom, ιδρυτής του πρώην Megaupload, έχοντας υποσχεθεί κάτι σαν αναγέννηση του Megaupload μεσω της νέας του υπηρεσίας με την ονομασία Mega, ξεκίνησε δειλά δειλά την λειτουργία του παγκοσμίως σε πληθώρα χρηστών. Μάλιστα το ξεκίνημα ήταν τόσο καλό, ώστε οι εγγεγραμμένοι χρήστες να ξεπεράσουν τους 100,000 μέσα σε λίγα λεπτά! Αυτή είναι ασυνήθιστα μεγάλη κίνηση στην σελίδα αν υπολογίσουμε ότι τώρα, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η σελίδα “σέρνεται” λόγω της κίνησης.

Το Mega είναι από σήμερα ένα απλό στη χρήση μέσο αποθήκευσης δεδομένων διαδικτυακά, με σχετικά μεγάλο χώρο αποθήκευσης στα 50GB αποθηκευτικό χώρο στον δωρεάν λογαριασμό. Επίσης υπάρχουν πακέτα επί πληρωμής που προσφέρουν σημαντικά περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Από 500GB για €10 το μήνα έως 4TB για €30 το μήνα με εύρος ζώνης (bandwidth) διπλάσιο από την αποθηκευτική χωρητικότητα σε οποιοδήποτε πακέτο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: