Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το MEGAUPLOAD Είναι Και Πάλι Εδώ;

Επέστρεψε το MEGAUPLOAD; Ναι, σύμφωνα με τα τελευταία στο Διαδίκτυο!


Το μεγαλύτερο site διαμοιρασμού αρχείων έκλεισε σήμερα από το FBI και σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που τριγυρίζουν στο Facebook και Twitter επέστρεψε, αλλά χωρίς domain όνομα (το www.megaupload.com) αυτή τη φορά.

Το MEGAUPLOAD φαίνεται ότι βρίσκεται στην IP διεύθυνση “109.236.83.66” του νέου server. Αν μπείτε τώρα θα βρείτε μία σελίδα με κείμενο μόνο, αλλά πιο πριν υπήρχε η αρχική σελίδα του MEGAUPLOAD σχεδόν όπως τη ξέραμε. Η σελίδα αυτή μας συστήνει να την αποθηκεύσουμε στους Σελιδοδείκτες μας για να μην χρειάζεται να θυμόμαστε την IP, να προσέχουμε τα υπόλοιπα phishing sites και να μοιραστούμε τη σελίδα στο Facebook/Twitter για να την μάθουν και οι υπόλοιποι.

Λέτε να συνεχιστεί το MEGAUPLOAD εκεί; Χλωμό το βλέπω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: