Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Microsoft Surface Pro Τρέχει Mac OS X;

Surface pro mountain lion

Φαίνεται ότι τα χακαρίσματα ξεκίνησαν με το tablet PC της Microsoft, το Surface Pro, και κάποιος κατάφερε και το έκανε Hackintosh. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό, να αναφέρουμε πως λέγεται κάθε Windows PC που τρέχει ανεπίσημα το OS X της Apple. Δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν είναι πραγματικό το βίντεο που βλέπουμε παρακάτω, αλλά υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί γιατί ο bootloader του είναι επίσημα ξεκλείδωτος, ώστε κάποιος προχωρημένος να του εγκαταστήσει άλλο λειτουργικό [περισσότερα εδώ]. Το hardware του Surface φυσικά υποστηρίζει το OS X αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για virtual machine ή remote desktop. Αν όμως πραγματικά είναι Hackintosh τότε έχει πολύ καλό ξεκίνημα καθώς η γραφίδα, ο ήχος και άλλα λειτουργούν κανονικά εκτός από το WiFi γιατί δεν έχει ακόμα τους drivers. Είναι αληθινό το βίντεο ή όχι; Εσείς αποφασίζετε.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=icPMg_qkSRs&w=560&h=315]

ΥΓ: Αυτός που το ανέβασε το έχει κατατάσσει στη κατηγορία “Κωμωδία”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: