Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Moto X Θα Αναγνωρίζει Την Φωνή Σου

Motorola X

Το Moto X θα προσφέρει φωνητικές εντολές στον χρήστη σύμφωνα με το βίντεο που διέρρευσε από την Καναδική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Rogers. Οι εντολές θα δίνονται χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, και ο τρόπος που δίνονται είναι ίδιος με αυτόν στα Google Glass. Λες πρώτα “Ok Google Now,” μετά την εντολή ή ότι άλλο θες να πεις και αυτό το καταλαβαίνει. Αρχικά το βίντεο δημοσιεύτηκε από το Ausdroid και δείχνει κάποιον χρήστη να ζητάει πληροφορίες για τον καιρό. Επίσης στο βίντεο διέρρευσε και ένα νέο σύστημα ειδοποιήσεων που σου δείχνει ποια προγράμματα έχουν ενημερώσεις με το να αναβοσβήνει ολόκληρη η οθόνη, και όχι με κάποιο μικρό φως. Δυστυχώς το βίντεο το αφαίρεσαν από το YouTube και δεν μπορείς να το δεις, ωστόσο αυτό επαληθεύει την γνησιότητά του.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WCucvQ1VuOk?rel=0&w=560&h=315]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: