Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Multiplayer Του Killzone 3 Γίνεται Δωρεάν

Το multiplayer mode του Killzone 3, παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Guerrilla Games και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από τη Sony, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν από την επόμενη εβδομάδα.

Το Killzone 3 Multiplayer θα διατίθεται στο PlayStation Store από την επόμενη εβδομάδα και θα παρέχει όλους τους χάρτες δωρεάν αλλά δυστυχώς η Sony θα το κλειδώνει σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο και έτσι αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να πληρώσουμε 15$.

Το free-to-play Killzone 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ και πιθανόν θα έρθει στην Ευρώπη μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το κατεβάσουμε είναι να έχουμε PSN ID (λογαριασμό στο PlayStation Network).

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: