Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Myspace Αλλάζει Ριζικά Την Εμφάνισή Του

Το Myspace είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, και θα ήταν κρίμα να χαθεί έτσι απλά. Για αυτό θα ανανεωθεί πλήρως.

Η εταιρία Specific Media και ο Justin Timberlake που κατέχουν το Myspace σίγουρα επένδυσαν πάρα πολλά στον ανασχεδιασμό του κοινωνικού δικτύου ώστε να αποκτήσει νέα αίσθηση. Ο νέος σχεδιασμός είναι μίνιμαλ με επιρροές από το Modern/Metro UI των Windows 8 και του Pinterest.

Πλέον ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό του στο Twitter ή Facebook, να γράψει καταστάσεις που θα εμφανίζονται και στα Twitter/Facebook αν το επιλέξει, να παρακολουθήσει την δραστηριότητα των αγαπημένων του καλλιτεχνών -οι οποίοι τώρα θα μπορούν να μοιράζονται τραγούδια και βίντεο τους- και να φτιάξει άλμπουμ φωτογραφιών και να τα συνδυάζει με μουσική.

Άμα θες να είσαι από τους πρώτους που θα δουν το νέο Myspace, μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ. Ακολουθεί το βίντεο που παρουσιάζει τις αλλαγές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: