Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Λευκό Nexus 4 Επιτέλους Ανακοινώθηκε Επίσημα

White Nexus 4

Το λευκό Nexus 4 που φημολογείται για τόσο καιρό επιτέλους ανακοίνωσε επίσημα σήμερα. Οι ελπίδες μας έφυγαν αφού δεν ανακοινώθηκε στο Google I/O, όμως το κινητό της LG είναι εδώ. Δεν έχει καμία διαφορά στις τεχνικές προδιαγραφές από το τωρινό μαύρο Nexus και αυτό μάλλον σημαίνει ότι για κινητό της φέτος η Google θα έχει το περσινό της. Όχι πως το του λείπει κάτι για να θεωρείται ναυαρχίδα του 2013.

Το νέο Nexus 4 θα λανσαριστεί αρχικά στην αγορά του Χονγκ Κονγκ στις 29 Μαΐου. Έπειτα θα ακολουθήσουν «επιλεγμένες αγορές» στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή τις επόμενες εβδομάδες, λέει η LG.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ακριβώς την τιμή του, αλλά λογικά θα κοστίζει $299 για το μοντέλο των 8GB και $349 για τα 16GB, στις ΗΠΑ πάντα μέσω του Play Store. Αν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα τότε μάλλον θα κοστίζει 469€ στα μεγάλα καταστήματα όπως τώρα το μαύρο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: