Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia EOS Σε Φωτογραφία Δίπλα Στο Lumia 920

Nokia EOS

Το Nokia EOS, το πρώτο Windows κινητό με 41MP κάμερα, διέρρευσε σε άλλη μια φωτογραφία. Σε αυτήν στέκεται δίπλα στο Lumia 920 και οι διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών είναι δύσκολο να βρεθούν. Ο σχεδιασμός των δύο συσκευών είναι ίδιος αλλά το EOS ξεχωρίζει χάρη στον μεγάλο φακό που έχει.

Το EOS φοράει μία νέα έκδοση λογισμικού (v 8.0.10322.71) που θα διατεθεί αργότερα και στα υπόλοιπα Lumia η οποία προσθέτει το χαρακτηριστικό Glance Screen που σου επιτρέπει να βλέπεις τις βασικές πληροφορίες όπως ο καιρός, αναπάντητες κλήσεις και ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος (πχ στην φωτογραφία δείχνει μόνο την ώρα).

Τα χαρακτηριστικά του Nokia EOS θα είναι 41-megapixel κάμερα με Xenon Flash, θα τραβάει 35MP φωτογραφίες και μια των 5MP την ίδια στιγμή για να μπορείτε να τις ανεβάζετε στα κοινωνικά δίκτυα πιο γρήγορα, θα διαθέτει την εφαρμογή Nokia Pro Camera, 32GB εσωτερική μνήμη χωρίς την δυνατότητα επέκτασης, οθόνη 768×1280 OLED, πολυκαρβονικό σώμα, αναστροφή για σίγαση (για τις κλήσεις) και ραδιόφωνο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: