Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia Lumia 1020 Μπήκε Στην Παραγωγή

Lumia 1020

Στην παρουσίαση του 1020 από την Nokia, ο Stephen Elop είχε δηλώσει ότι το κινητό θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική από τις 26 Ιουλίου, και μόνο εκεί τον πρώτο καιρό και πιο μετά στις υπόλοιπες χώρες. Τώρα ο υπεύθυνος πωλήσεων και διαφήμισης της εταιρείας, Chris Weber, ανέβασε στο Twitter του φωτογραφία του κινητού από την γραμμή παραγωγής. Επίσης επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε, ότι το κινητό θα πωλείται 299 δολάρια με δύο χρόνια συμβολαίου στην AT&T και στο επόμενο τρίμηνο και στην Κίνα. Στην Αγγλία τρεις πάροχοι έχουν αναλάβει να πωλούν το κινητό και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι ενθαρρυντικό για την Nokia. Εσείς σκοπεύετε να το αγοράσετε όταν έρθει Ελλάδα;

[polldaddy poll=7243602]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: