Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia Lumia 520 Είναι Το Δημοφιλέστερο Windows Phone

Nokia Lumia 520

Αποκαλύφθηκε ότι το Nokia Lumia 520 είναι η πιο δημοφιλής συσκευή που τρέχει Windows Phone, σύμφωνα με την AdDuplex. Η AdDuplex είναι ειδικά για την προώθηση των Windows Phone και Windows 8 και βοηθά τους προγραμματιστές να προωθήσουν τις εφαρμογές τους στην πλατφόρμα της Microsoft. Κάθε μήνα, η εταιρεία δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία χρήσης για να ελέγξει πως τα Windows Phone τα πάνε.

Τώρα δημοσίευσαν την αναφορά τους για τον Ιούλιο που μας πληροφορεί ότι το Nokia Lumia 520 είναι ο βασιλιάς των Windows Phone, ο οποίος κατέχει το 13,3% της παγκόσμιας αγοράς των WP, ακολουθώντας το το Lumia 920 με 11,8% και το Lumia 620. Ο κύριος λόγος αυτής της άνοδος οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία στην Ινδία.

Στις ΗΠΑ, την πρώτη θέση κατέχει το μεσαίας κατηγορίας Lumia 822 ακολουθούμενο από Lumia 920. Ακόμη και στις ΗΠΑ, το Lumia 521, ο μεγάλος αδελφός του Lumia 520, κατάφερε να πάρει ένα αξιοπρεπές μερίδιο αγοράς 5% και διεκδικώντας τη θέση του στο top 10.

Όποιος παρατηρήσει τα στατιστικά πατώντας στο σύνδεσμο της πηγής μας, θα δει πως τα περισσότερα Windows Phone είναι Lumia, συγκεκριμένα το 84%, και αυτό χάρη στη πίστη της Nokia στο λειτουργικό της Microsoft. Σίγουρα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, και αυτό φαίνεται στις μετρήσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: