Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia Lumia 920 Θα Έρθει Και Σε Μπλε Χρώμα;

Η Nokia μάλλον δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι υπάρχει και μπλε χρώμα για το Lumia 920 και προσπαθεί να το αποκαλύψει μέσω των βίντεο της.

Το κινητό πρώτα αποκαλύφθηκε στο βίντεο της παρουσίασης των νέων Lumia, όμως αυτό θα μπορούσε να ήταν κάποιο Lumia 800 ή 900 σε μπλε, ωστόσο και με δεύτερο βίντεο τώρα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ύπαρξη του.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται επάνω στο τραπεζάκι (βλ. τη πάνω εικόνα) και στο βίντεο που ανέβασε σήμερα σχετικά με την αποκλειστικότητα της εφαρμογής World of Red Bull για μισό δευτερόλεπτο (βλ. τη κάτω εικόνα).

Όπως και να ΄χει, οι Φιλανδοί δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα τέτοιο μέχρι στιγμής και έτσι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να κυκλοφορήσει αργότερα το μπλε χρώμα.

Ακολουθούν τα δύο βίντεο.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j2Kz6hXicUI&w=710&h=399]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mPlGg9ZWFTo&w=710&h=399]

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: