Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Plants vs. Zombies 2 Κυκλοφόρησε Για iOS Και Είναι Δωρεάν

Plants vs. Zombies 2

Η PopCap όπως αναμενόταν κυκλοφόρησε το Plants vs. Zombies 2 για iOS και προς μεγάλη μας έκπληξη είναι δωρεάν. Το παιχνίδι μπορείς να το κατεβάσεις από το App Store και φέρνει πολλές νέες δυνατότητες σε σχέση με το παλιό, όπως επίσης και νέες πίστες. Οι ειδικές δυνάμεις στα φυτά και τα ζόμπι δεν λείπουν.

Το νέο Plants vs. Zombies είναι μεν δωρεάν για λήψη, αλλά δυστυχώς όπως είναι πολλά νέα παιχνίδια του 2013, πρέπει να πληρώσεις μέσα από το παιχνίδι ώστε να αγοράσεις περισσότερες δυνάμεις ή να ξεκλειδώσεις νέα πράγματα. Οι χρήστες διαμαρτύρονται για υψηλές τιμές.

Η εταιρία που το αναπτύσσει δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα σχέδιά της για τις υπόλοιπες πλατφόρμες, και έτσι μόνο αν έχεις iOS συσκευή μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: