Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το PlayStation Vita Ενημερώνεται Στο 2.10, Αποκτάει Φακέλους και Άλλα

PlayStation Vita 2.10

Η Sony αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του PlayStation Vita, έκδ. 2.10, η οποία φέρνει ένα αριθμό βελτιώσεων και αλλαγών στη φορητή κονσόλα. Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή μέσα σε αυτό το update είναι η νέα δυνατότητα για δημιουργία φακέλων με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές ώστε να είναι πιο όμορφα οργανωμένα και να τα εντοπίζεις καλύτερα. Συνολικά μπορείς να βάλεις μέσα σε κάθε φάκελο 10 εικονίδια, με σύνολο 100 φακέλους.

Άλλες αλλαγές/βελτιώσεις σου επιτρέπουν να δεις βίντεο μέσα στον browser (χρειάζεται κάρτα μνήμης για αυτό, δεν μπορούν να παιχτούν κάποιοι τύποι βίντεο), μπορείς να δεις e-mail με HTML, μπορείς να προσθέσεις πολλαπλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις επαφές, να κάνεις αναζήτηση στα e-mails, αυτόματη ενημέρωση του PlayStation Mobile, ανέβασμα των game save data σε server μέσω 3G και τέλος προστέθηκε το Mute Automatically με το οποίο μπαίνει αυτόματα σε αθόρυβο το Vita όταν βγάζεις τα ακουστικά.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6nLqnNgiBPI?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: