Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το PS Vita Αναβαθμίστηκε Στην Έκδοση 2.0

Η Sony ξεκίνησε τη κυκλοφορία του νέου λογισμικού για το PS Vita, το οποίο έφτασε στην έκδοση 2.0 και φέρνει ενημερώσεις στον φυλλομετρητή της συσκευής. Για να είμαστε πιο σαφείς, ο browser του Vita πλέον σου επιτρέπει να μπορείς να σερφάρεις στο διαδίκτυο ενώ παίζεις ένα παιχνίδι, χωρίς να σε αναγκάζει να κλείσεις το παιχνίδι. Εκτός αυτού, έχει βελτιωθεί πολύ και η ταχύτητά του. Τέλος, υποστηρίζει και το PlayStation Plus, που σημαίνει δωρεάν παιχνίδια αν είσαι μέλος σε αυτή τη συνδρομητική υπηρεσία.

Η αναβάθμιση έχει ήδη γίνει διαθέσιμη σε πολλούς χρήστες, αλλά αν δεν το έχεις πάρει τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένεις άλλη μία μέρα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: