Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy S Τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουν φτιαχτεί από τη Samsung είναι ο προκάτοχος του GALAXY S II, το Galaxy S. Σήμερα θα το δούμε να τρέχει στην κυριολεξία το νέο λειτουργικό της Google το Android 4.0, γνωστό και ως Ice Cream Sandwich.

Το GALAXY S, αν και αυτή η έκδοση του 4.0 είναι σε δοκιμαστική έκδοση δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα καθώς έχει ένα από τους πιο ισχυρούς μονοπύρηνους επεξεργαστές που έχουν περάσει από smartphones, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Cortex-A8 να τρέχει στο 1GHz.

Σε συνδυασμό με την καταπληκτική οθόνη του τεχνολογίας Super AMOLED στις 4 ίντσες δείχνει τα χρώματα τόσο ζωντανά αλλά και τόσο γρήγορα μιας και τώρα πια με το Android 4.0 Ice Cream Sandwich φτάνει πιο γρήγορα μέχρι τον “γαλαξία”.

Δείτε το βίντεο πιο πάνω για να καταλάβετε πιο εύκολα για ποιο πράγμα σας μιλάω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: