Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy S4 Θα Έχει Παρόμοιο Σχεδιασμό Το ATIV S;

Samsung ATIV S hands-on

Η Samsung σήμερα δημοσίευσε το πρώτο βίντεο-teaser για το Galaxy S4 που αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα και φαίνεται ότι μάλλον θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τη ναυαρχίδα της με Windows Phone. Το ATIV S. Γιατί το λέμε αυτό; Άμα παρατηρήσεις το βίντεο παρακάτω θα δεις ότι α) είναι ένα κακό teaser και β) στα δευτερόλεπτα 0:15-0:17 φαίνεται μία συσκευή της Samsung που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, η οποία υποθέτουμε ότι είναι η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dIEfNaNCkKM&w=560&h=315]

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πίσω μέρος μοιάζει με του ATIV S. Του S εξωτερικά φαίνεται πως είναι μεταλλικό ενώ στη πραγματικότητα είναι πλαστικό. Φυσικά είναι αφαιρούμενο και φυσικά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ένα teaser. Μπορεί να είναι το ίδιο το ATIV αυτό ( γιατί όμως; ) ή απλά μία συσκευή αναφοράς για το βίντεο που δεν θα τη δούμε ποτέ. Αν όμως ισχύει τότε σημαίνει πως η Samsung α) κατάλαβε ότι δεν θεωρεί όλος ο κόσμος το απλό πλαστικό του GS3 κατάλληλο για κινητό των €600+ και β) η Samsung αλλάζει πολιτική και ακολουθεί ενιαίο σχεδιασμό σε όλες τις συσκευές – πρώτα δείγματα για αυτό έχουμε με την υπάρχουσα σειρά Galaxy, όλα τα τελευταία κινητά σε αυτή έχουν τον “εμπνευσμένο από τη φύση” σχεδιασμό.

Εσύ τι πιστεύεις για το Galaxy S4; Αν τα παραπάνω αληθεύουν τότε Galaxy S4 θα μοιάζει με το ATIV S στη πάνω φωτογραφία. Σου αρέσει;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: