Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy S4 Θα Υποστηρίζει Ασύρματη Φόρτιση

Samsung Galaxy S4 in Times Square

Η Samsung δουλεύει επάνω στην ασύρματη φόρτιση για τα κινητά της με τη χρήση του Qi. Σύμφωνα με το Digitimes, το Galaxy S4 θα υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία. Η φόρτιση θα επιτυγχάνεται με το πίσω μέρος του κινητού και με την βάση που θα υποστηρίζουν την συγκεκριμένη τεχνολογία. Η Samsung σκοπεύει να πουλήσει την βάση για την φόρτιση μετά τις πρώτες πωλήσεις του GS4. Μάλιστα αυτή είχε διαρρεύσει όταν πέρασε από την επιτροπή του FCC και το μάθαμε πρώτοι εδώ. Η ασύρματη φόρτιση είναι κάτι που θα δούμε σε πολλά κινητά και ήδη διάφορες εταιρείες την έχουν βάλει στις συσκεύες τους, με κυριότερη την Nokia και την LG που αποκάλυψε τον μικρότερο φορτιστή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: