Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy S4 Πιάνει Φωτιά Και Καίγεται Ολόκληρο Διαμέρισμα

Samsung GS4 Fire

Ολοένα και περισσότερα Samsung αρχίζουν και παίρνουν φωτιά, και η Κορεάτικη εταιρία θα πρέπει να το ψάξει σοβαρά αυτό. Ένας ακόμη Κινέζος, πρώην-ιδιοκτήτης του Galaxy S4, που μένει στο Χονγκ Κονγκ έπαιζε με το S4 του ένα παιχνίδι όταν ξαφνικά άρχισε να βγάζει φλόγες! Ο Du (έτσι ονομάζεται ο άτυχος) πανικοβλήθηκε και έριξε το τηλέφωνο στο δωμάτιο όπου προσγειώθηκε κάτω από τον καναπέ και όπως καταλαβαίνετε, αυτός πήρε φωτιά και στη συνέχεια έκαψε όλο το διαμέρισμα.

Εκεί στην Samsung θα πρέπει να ανησυχούν, για αυτή τη φορά ο Du χρησιμοποιούσε τα επίσημα προϊόντα της εταιρίας και δεν είχε συνδέσει κάποιο αξεσουάρ που προκαλούσε μη-φυσιολογική λειτουργία στο πανάκριβο αυτό κινητό.

Η Samsung εξετάζει το θέμα και θα τρέξει μια χημική ανάλυση πάνω στα ερείπια για να δουν αν τα προϊόντα του Du ήταν όντως τα επίσημα της Samsung.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: