Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Ενημερώνεται Στο Android 4.2 Jelly Bean

Samsung Galaxy Tab 2 7.0

Το Samsung Galaxy Tab 2 7.0 είναι στη λίστα της Samsung με τα Galaxy που θα πάρουν την ενημέρωση Android 4.2 σύμφωνα με μία προηγούμενη διαρροή. Η αναμονή για τους κατόχους του tablet τέλειωσε, καθώς το update στο Android 4.2.2 είναι διαθέσιμο για λήψη.

Τα νέα πάντως δεν είναι τόσο καλά. Αυτή η λίστα ναι μεν λέει πως οι περισσότερες διπύρηνες συσκευές της Samsung θα ενημερωθούν στο 4.2.2, όμως αυτή θα είναι η τελευταία ενημέρωση για τα Galaxy αυτά. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αλλάξει αυτή η απόφαση και τελικά οι συσκευές θα ενημερωθούν και στο 4.3 επίσημα, αλλά μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Το Android 4.2.2 update φέρνει μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις, όπως πολλαπλούς λογαριασμούς χρηστών, lockscreen widgets, DayDream, νέο ειδικό πίνακα ειδοποιήσεων, κλπ.

Αν το Galaxy Tab 2 7.0 σου δεν έχει ενημερωθεί ακόμα, τότε θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι. Η ενημέρωση γίνεται σταδιακά από περιοχή σε περιοχή και από μοντέλο σε μοντέλο και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: