Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το SkyDrive Γιορτάζει Τους 250 Εκατομμύρια Χρήστες

SkyDrive

Το ένα ευχάριστο νέο διαδέχεται το άλλο για την Microsoft, που μετά την καλή πορεία των Windows 8, έφτασε τους 250 εκατομμύρια χρήστες στο SkyDrive, με τα 50 εκατομμύρια να προστίθενται τους τελευταίους 7 μήνες από την παρουσίαση των Windows 8. Με την online υπηρεσία αποθήκευσης να έχει ενσωματωθεί στενά στο λογισμικό της Microsoft, δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση η αύξηση της δημοτικότητας του, και με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Dropbox, Google Drive, Box ή SugarSync. Για να γιορτάσει την επιτυχία αυτή η Microsoft έφτιαξε ένα ωραίο σχεδιάγραμμα με όλα τα αστεία στοιχεία που σχετίζονται με το αυτό. Για να το δεις πάτα στο σύνδεσμο της πηγής μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: