Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Skype Ήρθε Στο Sony PS Vita

PS Vita κάτοχοι και Skype χρήστες, η επίσημη εφαρμογή του Skype ήρθε στη νέα κονσόλα της Sony, δίνοντας σας τη δυνατότητα για πραγματοποίηση κλήσεων και βίντεο-κλήσεων.

Skype for PlayStation® Vita

Με το Skype για το Sony PS Vita μπορούμε να πάρουμε κλήσεις και βίντεο-κλήσεις χρησιμοποιώντας είτε την εμπρόσθια, είτε την οπίσθια κάμερα του Vita με τη σύνδεση σε WiFi ή 3G δίκτυο. Ακόμη, μπορούμε να καλέσουμε σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιώντας τα Skype Credit.

Επίσης, προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Μπορεί να τρέξει στο παρασκήνιο, και έτσι όταν παίζουμε ένα παιχνίδι να μας ειδοποιήσει για κλήσεις, και αν χρειαστεί μπορούμε να απαντήσουμε “παγώνοντας” το παιχνίδι στο σημείο που είχαμε μείνει (δεν υποστηρίζεται από μερικά παιχνίδια).

Το Skype προσφέρεται δωρεάν μέσω του PlayStation Store για PS Vita.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eNgpSaNuWwQ&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: