Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Skype Αναβαθμίστηκε Στην Έκδοση 6.0

Το δημοφιλές πρόγραμμα για chat και βίντεο-κλήσεις, Skype, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 6.0, και μετά την εξαγορά του από την Microsoft αρχίζουμε να βλέπουμε την επιρροή από το νέο κάτοχό του.

Πλέον με το Skype 6.0 μπορούμε να συνδεθούμε στην υπηρεσία και χωρίς να έχουμε λογαριασμό σε αυτήν. Απλά πατάμε είσοδος από το λογαριασμό στη Microsoft (Microsoft Live ID) ή το Facebook μας και αυτόματα συνδεόμαστε χωρίς εγγραφές. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για την Retina οθόνη στα Mac, οπτικές αλλαγές και αφαιρέθηκε το ‘currently online’.

Με τη σύνδεση μέσω Microsoft Live ID μπορούμε να συνομιλήσουμε και με τις επαφές μας στο Windows Live Messenger, Hotmail και Outlook.com μέσα από το Skype. Η ομάδα του Skype επίσης δουλεύει στο να φέρει την δυνατότητα βίντεο-κλήσης μεταξύ Skype και Windows Live Messenger επαφών και λένε ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο σε ενημέρωση στις επόμενες εβδομάδες.

Για να κάνεις αναβάθμιση του Skype (διαθέσιμη για Mac και Windows) απλά πάτα Check for updates από το μενού και περίμενε να κατεβεί το αρχείο των 30MB περίπου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: