Το Skype Αναβαθμίστηκε Στην Έκδοση 6.0

Το δημοφιλές πρόγραμμα για chat και βίντεο-κλήσεις, Skype, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 6.0, και μετά την εξαγορά του από την Microsoft αρχίζουμε να βλέπουμε την επιρροή από το νέο κάτοχό του.

Πλέον με το Skype 6.0 μπορούμε να συνδεθούμε στην υπηρεσία και χωρίς να έχουμε λογαριασμό σε αυτήν. Απλά πατάμε είσοδος από το λογαριασμό στη Microsoft (Microsoft Live ID) ή το Facebook μας και αυτόματα συνδεόμαστε χωρίς εγγραφές. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για την Retina οθόνη στα Mac, οπτικές αλλαγές και αφαιρέθηκε το ‘currently online’.

Με τη σύνδεση μέσω Microsoft Live ID μπορούμε να συνομιλήσουμε και με τις επαφές μας στο Windows Live Messenger, Hotmail και Outlook.com μέσα από το Skype. Η ομάδα του Skype επίσης δουλεύει στο να φέρει την δυνατότητα βίντεο-κλήσης μεταξύ Skype και Windows Live Messenger επαφών και λένε ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο σε ενημέρωση στις επόμενες εβδομάδες.

Για να κάνεις αναβάθμιση του Skype (διαθέσιμη για Mac και Windows) απλά πάτα Check for updates από το μενού και περίμενε να κατεβεί το αρχείο των 30MB περίπου.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.