Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Smartwatch Της Samsung Θα Ανακοινωθεί Τον Επόμενο Μήνα Μαζί Με Το Note 3

Galaxy Gear concept

Το τελευταίο καιρό ακούμε για το έξυπνο ρολόι της Samsung και φαίνεται πως το ακούμε γιατί είναι έτοιμο και η εταιρία θα το παρουσιάσει σύντομα μαζί με το νέο Note.

Αρχικά το Sam Mobile είχε αναφέρει πως η Κορεάτικη εταιρία θα παρουσιάσει το πρώτο της έξυπνο ρολόι στην εκδήλωση Samsung Unpacked Episode 2 στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με το Galaxy Note 3, και μετά ήρθε το Bloomberg να το επιβεβαιώσει.

Το ρολόι ονομάζεται Galaxy Gear και σύμφωνα με το Bloomberg θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κλήσεις, να μπει στο διαδίκτυο και να χειριστεί e-mails, και η συσκευή θα τροφοδοτείται από μια έκδοση του Android, πράγμα που σημαίνει ατέλειωτες δυνατότητες. Η αναφορά απορρίπτει την φήμη σχετικά με ευέλικτη οθόνη. Η εταιρία δουλεύει επάνω σε τέτοιες οθόνες αλλά ακόμα δεν έτοιμες.

Τι λέτε λοιπόν για αυτό το smartwatch; Ακούγεται ενδιαφέρον αλλά θα είναι εύχρηστο; Θα δούμε εκείνη τη Τετάρτη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: