Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sony Ericsson WT18i εμφανίζεται και είναι μόνο για τη Κίνα


Μέσω ενός PDF εγγράφου της Sony Ericsson, η Ιαπωνοσουιηδική εταιρία αποκαλύπτει ανεπίσημα το νέο της κινητό που κατατάσσεται στη κατηγορία “Walkman”. Το κινητό ονομάζεται WT18i και διαθέτει επεξεργαστή Marvell PXA 920 χρονισμένο στα 806 MHz και οθόνη 3.2″ ανάλυσης HVGA. Η κάμερα στο πίσω μέρος του είναι ανάλυσης 3.0 Megapixel με εγγραφή βίντεο στα 480p.

Το κινητό είναι επίσης εξοπλισμένο με 150 MB ενσωματωμένης μνήμης (και φυσικά με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας έως 32 GB), εμπρόσθια κάμερα για βίντεο-κλήσεις και μπαταρία 1200 mAh με 360 λεπτά χρόνου ομιλίας σε GSM/UMTS και 200 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Το λογισμικό που τρέχει είναι το “OMS 2.5” (;), βασισμένο στο Android 2.2 Froyo.
Τέλος, το κινητό προορίζεται για την Κίνα, καθώς το PDF μας ενημερώνει ότι στα υποστηριζόμενα δίκτυα είναι το Κινέζικο TD-SCDMA. Μπορεί βέβαια να δούμε και κάποια Ευρωπαϊκή ή παγκόσμια έκδοση.

Η τιμή και και η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένουν άγνωστες, αλλά το 09-24-2011 στην αρχική οθόνη του WT18i (στη φωτογραφία) ίσως είναι μία υπόδειξη από την Sony Ericsson.

Μπορείτε να δείτε και εσείς το PDF εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: