Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sony PlayMemories Studio Διαθέσιμο Για Επεξεργασία Εικόνων Στο PS3

Οι φήμες που ακούγονται τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν. Η Sony κυκλοφόρησε το νέο πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφιών, PlayMemories Studio.

Το πρόγραμμα των 15$ είναι μία σουίτα επεξεργασίας, διαθέσιμη στο PlayStation Store, που επιτρέπει την επεξεργασία, οργάνωση και διαμοιρασμού φωτογραφιών (και βίντεο), απευθείας μέσω του PlayStation 3. Όσοι έχουν και ένα PS Vita ή PSP μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν μέσω της λειτουργίας Remote Play. Τέλος, με το PlayMemories Studio μπορούμε να συνδέσουμε τη φωτογραφική μηχανή μας και να βλέπουμε τις φωτογραφίες και να δούμε σε χάρτη τις φωτογραφίες εφόσον η κάμερα που τραβήξαμε τη φωτογραφία έχει GPS.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xNjYZoKBdC8&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: