Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sony Xperia Hoanami Θα Παρουσιαστεί Στις 4 Σεπτεμβρίου

Xperia i1

Φαίνεται ότι το Xperia Hoanami, που καιρό τώρα διαβάζουμε για αυτό, θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στην IFA έκθεση στο Βερολίνο. Την συγκεκριμένη φήμη έδωσε στην δημοσιότητα το Κινέζικο blog Digi-Wo με την φωτογραφία που ανέβασε.

Η φωτογραφία δείχνει κάτι σαν πεφταστέρι σε μοβ χρώμα, αλλά αν κοιτάξετε πιο προσεχτικά θα δείτε ότι είναι πολύ λεπτό κινητό, αφού φαίνονται τα πλήκτρα ενεργοποίησης και ήχου. Επίσης διακρίνεται η ημερομηνία της παρουσίασης που είναι αυτή που αναφέραμε στην αρχή.

Το κινητό μάλλον έχει την ονομασία i1 και όχι Honami όπως ξέραμε μέχρι τώρα. Το Xperia Honami, ή i1, αναμένεται να έχει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως Snapdragon 800, 4K βίντεο και 20-megapixel κάμερα μαζί με τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: