Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sony Xperia Tablet Z Ονομάστηκε Το Tablet Της Χρονιάς

Sony Xperia Tablet Z

Όποιος δει το Xperia Tablet Z της Sony το θεωρεί ένα κορυφαίο tablet και πολλές φορές το καλύτερο, και το ίδιο θεωρεί και ο ευρωπαϊκός οργανισμός εικόνας και ήχου.

Ο οργανισμός European Imaging and Sound Association (EISA), ο μεγαλύτερος δημοσιογραφικός οργανισμός για τα πολυμέσα στην Ευρώπη, αναγνώρισε το Xperia Tablet Z ως το Ευρωπαϊκό Tablet της Χρονιάς.

Παλιότερα η Sony είχε λάβει και άλλα τέτοια βραβεία. Το Xperia X10 mini αναγνωρίστηκε ως το Ευρωπαϊκό Κινητό Τηλέφωνο της Χρονιάς για το 2011, και στο 2012 η Sony αναγνωρίστηκε για τα Xperia Arc και Xperia mini για τη κάμερα και την οικολογία αντίστοιχα.

Και εμείς θα πρέπει να ένα μπράβο στη Sony για τη δουλειά της. Μπράβο λοιπόν. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει τη καλή δουλειά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: