Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Surface Της Microsoft Είναι Επίσημα Αποτυχημένο

Microsoft Surface hands-on

Μία συσκευή για να πουλήσει, εκτός από καλό hardware χρειάζεται καλό λογισμικό. Στην περίπτωση της Microsoft, το Surface είναι ένα καταπληκτικό tablet, και η εταιρία το έθαψε πραγματικά με Windows 8 RT. Και τι μας θυμίζει αυτό; Το καταπληκτικό 808 PureView της Nokia με την τρομερή κάμερα των 41-megapixel. Εκείνο δεν είχε Windows RT, αλλά το πάναργο και με περιορισμένες δυνατότητες Symbian.

Και δεν τα λέμε τυχαία αυτά. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η Microsoft δήλωσε ότι ‘έβγαλε’ 853 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από τις πωλήσεις του Surface, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013. Και αν σας φαίνονται πολλά, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα 900$ εκατ. που έχασε, συν τα υπερβολικά ποσά για να παίζουν διαφημίσεις παντού.

Η Microsoft κατάφερε να πουλήσει μόλις 1,7 εκατομμύρια Surface από το φθινόπωρο που λανσαρίστηκε το Surface RT, ενώ η Apple πούλησε 3 εκατομμύρια iPad σε 3… μέρες τον Νοέμβριο.

Η αποτυχία δεν θα μπορούσε να ευθύνεται πουθενά αλλού, πέρα από το Windows RT. Το RT, ένα νέο λειτουργικό που μοιάζει με τα Windows 8, βασικά είναι ίδιο, όμως δεν μπορεί να τρέξει τα προγράμματα του Windows 8. Οπότε θα πρέπει ο χρήστης να συμβιβαστεί με κάτι χιλιάδες εφαρμογές και πολύ λίγα παιχνίδια για να κάνει βασικά πράγματα ή να παίξει στον ελεύθερο χρόνο του. Το Surface Pro από την άλλη μεριά, καταστράφηκε από την τιμή του, όπου στα 900$ παίρνεις κανονικά laptops με τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα διορθώσει τα λάθη της και το νέο Surface το απλό, των 500$, θα τα τρέχει κανονικά Windows 8 ώστε να προσεγγίσει τους καταναλωτές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: