Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Tablet Σου Θα Μπορεί Να Φορτίσει Ασύρματα Το Κινητό Σου Με Τη Τελευταία Καινοτομία Της Fulton

Fulton Innovation wireless power press

Θα σου έχει τύχει μία φορά να είναι γεμάτο το tablet σου και το κινητό σου να μην έχει μπαταρία και θα ήθελες να το μπορούσες να φορτίσεις με τη μπαταρία του μεγάλου. Ακούγεται ωραίο, σωστά; Αυτό έκανε πράξη η Fulton με τη χρήση ενός ‘κοινού’ tablet από τη Samsung (Galaxy Tab 2 7.0) που κυκλοφορεί εδώ και κάτι μήνες και του προτύπου Qi που χρησιμοποιούν τα περισσότερα κινητά για ασύρματη φόρτιση, όπως Nexus 4 και Lumia 920. Έτσι, επαγωγικά η συσκευή μπορεί να μεταδώσει ρεύμα από τη μπαταρία της όταν μία άλλη συσκευή με ασύρματη φόρτιση ακουμπήσει επάνω στην άλλη.

Η τεχνολογία αυτή δεν ξέρουμε πότε θα ενσωματωθεί στα επόμενα tablets, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο να ακουμπάμε μία συσκευή επάνω σε μία άλλη για να φορτίζει όταν δεν έχουμε ρεύμα. Παρακάτω είναι ένα βίντεο-επίδειξη της εταιρίας.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=u8qxGZWZKh0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: