Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Tech Community Και Στο Google+

Δεν είναι πάνω από μία μέρα που η Google έχει ενεργοποιήσει τις Σελίδες για δημιουργία επαγγελματικών σελίδων στο Google+ από εταιρίες, ιστοσελίδες, διάσημα πρόσωπα, κτλ. Οι συγκεκριμένες σελίδες δεν διαφέρουν και πολύ από τα κοινά προφίλ των χρηστών αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το καιρό, αυτές τις Σελίδες (Pages) περιμέναμε για να δημιουργήσουμε σελίδα και στο G+. Τέλος πάντων, από σήμερα, διατηρούμε και εμείς μία σελίδα σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο και μπορείτε να μας κυκλώσετε εδώ.

Προς το παρών μόνο εμείς είμαστε και θα θέλαμε πολύ να συμμετέχετε βάζοντας μας στους κύκλους σας και σχολιάζοντας στις αναρτήσεις. 🙂

Μοιράσου το με τους φίλους σου: