Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Temple Run Έρχεται Στο Android

Το δημοφιλές παιχνίδι για τους iPhone και iPod touch χρήστες, το Temple Run, πολύ σύντομα θα μεταφερθεί και στις οθόνες των Android κινητών.

Στη πραγματικότητα γνωρίζαμε ότι το Temple Run θα ερχόταν στα Android στα μέσα του Ιανουαρίου, αλλά με τη τελευταία επίσημη ανακοίνωση μαθαίνουμε ότι γίνει διαθέσιμο σε δύο μέρες από σήμερα, δηλαδή στις 9 Φεβρουαρίου.

It’s no secret that both games are wanted on Android, as they are currently on iOS although we do know Temple Run is due on Android this month but we do not have a specific date just yet.

Update: Temple Run will indeed be released to Android users on February 9th.

Το Temple Run είναι ένα δωρεάν (στην αρχή κόστιζε 0.99$), απλό, must-have και εθιστικό παιχνίδι που θα πρέπει να το κατεβάσουν όλοι όσοι παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους, έστω και για δοκιμή. Όταν το πρωτοέπαιξα στο iPod δεν με εντυπωσίαζε, αλλά τώρα δεν περνάει μέρα που δεν θα παίξω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: